A hónap kézisei

2022. 07. 23.

ÓRIÁSI elismerés a Magyar Kézilabda Szövetségtől!

A HÓNAP KÉZISEI AZ SRKG ALAPÍTVÁNY SÁROSPATAK LÁNY U14-ES CSAPATA

Gratulálunk az U14-es lányoknak és edzőjüknek! Pánczél-Héjjas Tímea: "Végtelenül büszke vagyok a lányokra, az elvégzett munka meghozta gyümölcsét! Sokat dolgoztunk az elmúlt sz...

Tovább olvasok...

A hosszú ünnepi hétvége után a leány és fiú 10-es, 12-es és 14-es csapatink újra pályára állnak a tavaszi fordulókat folytatva.

Tovább olvasok...

2019/2020-as évad óta először, most, 2022. március 6-án, vasárnap rendezte meg a Magyar Kézilabda Szövetség a tavaszi szezonban a legkisebb kézisek mérkőzéseit. Örömünkre szolgált, hogy ezen eseménynek a Wáberer Sportcsarnokunk adhatott otthon, ahol közel 30 csapat játszhatott.

Tovább olvasok...

Újra a pályán

2022. 03. 06.

Az elmúlt szombaton, 2022. február 26-án szakosztályunk leány utánpótlás 10-es csapata is megkezdte a tavaszi szezont Fehérgyarmaton.

Tovább olvasok...

Sok szeretettel várunk minden kedves szurkolót 2022. március 6-án, vasárnap a Wáberer Sportcsarnokba egy egész napos, vidám, sportos mérkőzés dömpingre.

Tovább olvasok...

A múlt hétvégén, vasárnap fiú utánpótlás 10-es csapatunk is megkezdte a tavaszi szezont Mátészalkán, méghozzá remek szerepléssel.

Tovább olvasok...

Január 29.-én a Sárospataki RKGA U9 és U10-es csapatai meghívást kaptak Mezőkövesdre, ahol egy felkészülési torna jegyében játszhattak hosszú idő után újra mérkőzést a szivacskézilabdás gyermekek.

Mind a két korosztályban Kocsi Boglárka és Juszku Gábor edzők vezérletével fiú és lány csapatokkal k...

Tovább olvasok...

Szakosztályunk nagy kihívásokkal teli hétvége elé néz, ugyanis a 10 csapatunkból 6 hat együttes lép pályára régiónk különböző pontjain.

Tovább olvasok...

A busz vásárlását Nagy-Baló Csaba, Igazgató Úr megkeresésére két sárospataki öregdiák Wáberer György, Kormánybiztos Úr és Dr. Sándor József támogatták 7-7 millió forinttal, a fennmaradó összeget az SRKG Alapítvány finanszírozta.

Tovább olvasok...